CMMG PISTOL, DISSENT, MK4, 5.56MM, 10.5″ ARMOR BLACK

3159.00 

CMMG® DISSENT™ je osobná obranná zbraň AR ako žiadna iná. Každý DISSENT, ktorý obsahuje množstvo nových funkcií a technológií, je vyrobený tak, aby maximalizoval prenosnosť a modularitu, najmä vďaka patentovanej kompaktnej akcii CMMG®, ktorá obsahuje celý systém spätného rázu v hornom ráme, čím sa eliminuje potreba pažby, celkom.

Na sklade

Katalógové číslo: 55A8D40-AB Kategórie: , ,

Popis

Ďalší vývoj AR15. DISSENT™, komorovaný v ikonickom náboji 5,56 x 45 mm, sa nepodobá žiadnej inej osobnej obrannej zbrani AR15, pretože sa vyhýba pažbe a tradičnému systému spätného rázu AR v prospech našeho patentovaného kompaktného záveru.

Okrem revolučného kompaktného záveru, ktorý zmenšuje významnú stopu tejto AR pištole, má DISSENT prednú nevratnú bočnú páku, ktorá vám umožňuje nabíjať zbraň bez toho, aby ste sa dostali z cieľa.

Elegantná zadná časť DISSENT, ktorá je k dispozícii v rôznych vlastných povrchových úpravách Cerakote, obsahuje lištu 1913 picatinny, ktorá je pripravená na pripevnenie výstuhy alebo pažby*, ktorá vám najlepšie vyhovuje.

TriggerTech AR-D 2-Stage Trigger

Spúšť AR-D TriggerTech bola vyvinutá v spolupráci s CMMG, aby bola plne optimalizovaná na použitie so strelnými zbraňami DISSENT. S odporom 4 lb predstavuje spúšť AR-D ľahké, opakovateľné spustenie. CMMG nezaručuje optimálnu funkčnosť DISSENT s Mil-spec alebo inými aftermarket spúšťami.

Ďalšie informácie

Dĺžka hlavne:

10, 5 palca

Kaliber:

223 rem

Brand

CMMG

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “CMMG PISTOL, DISSENT, MK4, 5.56MM, 10.5″ ARMOR BLACK”