MAGPUL® UBR® GEN2 POSUVNÁ PAŽBA – FLAT DARK EARTH

293.00 

Na sklade

Katalógové číslo: MAG482-FDE Kategória:

Popis

UBR GEN2 je nastaviteľná pažba pre platformy AR15/M4 a AR10/SR25, navrhnutá tak, aby ponúkala podobnú pevnosť a stabilitu ako pevná pažba s konzistentným a pohodlným prilícením v akejkoľvek polohe.

Aktualizácia revolučnej pažby Utility / Battle Rifle (UBR), UBR GEN2 má pevnú lícnicu, ktorá poskytuje konzistentné prilícenie v ktorejkoľvek z jej ôsmich pozícií, a je kompatibilná s karabínou, ako aj s trubicou dĺžky A5 a SR-25. systémov. UBR GEN2, navrhnutá tak, aby vyhovovala veľkým kalibrom AR a odolala silným nárazom, je takmer o 140 gramov ľahšia, pričom si zachováva všetku odolnosť, ktorou bola jej predchodkyňa legendárna. Štandardne sa dodáva s prednými a zadnými upevňovacími bodmi QD popruhu, dvoma slučkami pre chodcov, ergonomickou gumenou pätkou MOE SL® so šikmou špičkou a prispôsobiteľným úložným priestorom.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0.6 kg
Rozmery 21 × 4.3 cm
Platforma

AR10, AR15, M4, M16, M110, SR25

LOP, M4 Collapsed

~30cm

LOP Adjustment Range

8, 9cm

LOP, M4 Extended

~38, 9cm

Ostatné špecifikácie

** Špecifikácie založené na továrenskej konfigurácii *POZNÁMKA: UBR GEN2 obsahuje požadovanú vlastnú predlžovaciu trubicu prijímača, medzipamäťový medzikus a všetok montážny hardvér. Pre použitie s UBR je potrebný nárazník a pružina karabíny (dĺžka M4 alebo SR-25) alebo nárazník A5 a nie sú súčasťou dodávky.

Brand

Magpul Industries Corp

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “MAGPUL® UBR® GEN2 POSUVNÁ PAŽBA – FLAT DARK EARTH”