CMMG RIFLE, BANSHEE, MK47, 7.62X39MM, 12.5″, NFA, MIDNIGHT BRONZE

2790.00 

CMMG Banshee karabína

Na sklade

Katalógové číslo: 76A0B5E-MB Kategórie: ,

Popis

Z hľadiska veľkosti zapadá do stredu zostavy Mk47™. Tento BANSHEE™ SBR je vybavený 12,5” hlavňou, ktorá kombinuje balistický výkon a manévrovateľnosť pre maximálny výokn 7,62 x 39 mm SBR. Platforma Mk47 je stredne veľká platforma AR spoločnosti CMMG, ktorá využíva robustnejšie telo a komponenty, ako napríklad naša technológia PowerBolt, bez pridania zbytočnej objemnosti. Ak magwell na Mk47 vyzerá pripravený vziať zásobníky so vzorom AK, mali by ste pravdu. Keďže zásobníky AK boli navrhnuté pre náboj 7,62 x 39 mm, povedali sme si, že ak to funguje, prečo to opravovať?

Séria NFA BANSHEE, ktorá je k dispozícii v rôznych povrchových úpravách cerakote, predstavuje najinovatívnejšie AR SBR, ktoré sú dnes k dispozícii. Od rýchlo nasaditeľného RIPSTOCK® až po štylizované telá a predpažbia EML™ je každé BANSHEE šité na mieru, aby bolo osobnou obrannou zbraňou, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť. Vďaka otvorom M-LOK® po celej dĺžke na oboch stranách a spodnej časti predpažbia, ako aj M-LOK medzi hornými časťami piatinny koľajníc, budete mať vždy dostatok miesta pre príslušenstvo, ktoré musíte mať.

Časti a príslušenstvo Mk47 ZEROED – Kvalita je štandardom

Platforma AR je dobre známa svojou schopnosťou prispôsobenia, ale výber správnych dielov nemusí byť nočnou morou domácich úloh. Všetko od RIPSTOCK® až po kompletnú súpravu dielov a príslušenstva ZEROED sa vyrába tu v USA s kvalitou a dôrazom na detail, ktorý je bezkonkurenčný a každý BANSHEE Mk47 SBR je vybavený množstvom štandardných dielov ZEROED, vrátane:

ZEROED pištoľová rukoväť

ZEROED 60°/90° Ambi Safety

Nabíjacia páka ZEROED Mk47 Ambi

Polymérový protiprachový kryt ZEROED AR15

ZEROED Lineárny kompenzátor 308 WIN

Ďalšie informácie

Dĺžka hlavne:

12, 5 palca

Kaliber:

7, 62×39

Brand

CMMG

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “CMMG RIFLE, BANSHEE, MK47, 7.62X39MM, 12.5″, NFA, MIDNIGHT BRONZE”