CZ P-10 F 9X19

617.00 

Vysoko moderná striker fired pištoľ kompaktných rozmerov, ktorá je vďaka svojim prívetivým rozmerom, novátorskému konstrukčnému riešeniu a veľkej palebnej kapacite vhodná pre ozbrojené zložky aj pre skryté nosenie na osobnú obranu. Novým prvkom je otočitelný záchyt zásobníka.

Katalógové číslo: CZP10F9 Kategória:

Popis

Pištoľ CZ P-10 F v kalibry 9×19 CZUB je kvalitná samonabíjacia pištoľ z produkcie známej Českej zbrojovky Uherský Brod.

Zásobník pojme 19 nábojov kalibru 9x19mm.

Pevný a stabilný úchop

Modelový rad CZ P-10 využíva množstvo originálnych patentovaných prvkov, ktoré zaručujú maximálnu spoľahlivosť zbrane, veľkú presnosť, vysokú odolnosť a kultivované strelecké vlastnosti. Zbraň zaručuje perfektný a stabilný úchop za každej situácie vďaka modernému checkeringu a úchopu, ktorý je dizajnovaný podľa ergonomickej metódy DiFEND. Úchop zbrane môžete modifikovať pomocou vymeniteľných chrbtov rukoväte v niekoľkých veľkostiach.

Povrchová úprava

Hlaveň, záver a rám zbrane je ošetrený špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá zaisťuje vysokú odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Zbraň je tak odolná voči vonkajším vplyvom a zaručuje dlhodobú životnosť.

Jednoduchá manipulácia

Predné a zadné naťahovacie drážky záveru zaručujú pohodlnú a bezpečnú manipuláciu so záverom. Vďaka drážkam ste schopní záver natiahnuť v akejkoľvek situácii. Mieridlá sú vylepšené o tri tritiové body pre rýchlejšie a jednoduchšie intuitívne mierenie za zníženej viditeľnosti.

Odolná konštrukcia

Rám zbrane je vyrobený z odolného polyméru, ktorý je na zvýšenie odolnosti ešte zosilnený sklenými vláknami. Automatická blokácia úderníka v kombinácii s poistkou spúšte zaručuje pádovú bezpečnosť zbrane. Zbraň je tak maximálne bezpečná v každej situácii.

Pre ľavákov aj pravákov

Ovládanie zbrane je univerzálne, takže je zbraň vhodná nielen pre pravákov, ale aj pre ľavákov. Nastaviť si môžete tiež zádržku zásobníka, ktorú je možné umiestniť na obe dve strany. Vďaka plochému záchytu záveru je možné zbraň pohodlne nosiť aj pri tzv. skrytom nosení.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:

kvalitné spracovanie

ergonomická rukoväť

špeciálna povrchová úprava

dlhá životnosť

výrazné naťahovacie drážky

tritiové body

odolná konštrukcia

pre ľavákov aj pravákov

plochý záchyt záveru

metodika DiFEND

zásobník na 19 rán

kaliber 9×19 mm

vymeniteľné chrbty rukoväte

výrazný checkering

Ďalšie informácie

Veľkosť:

full size

Kaliber:

9x19mm Parabellum

Brand

ČZ

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “CZ P-10 F 9X19”