CZ BREN 2 MS 11″ .223 REM. 10 RAN ZASOB

2327.00 

Čisto samonabíjací variant útočnej pušky CZ BREN 2 je navrhnutý na základe skúseností najnáročnejších užívateľov z radov špeciálnych jednotiek a ozbrojených zložiek operujúcich kdekoľvek na svete aj v tých najdrsnejších klimatických podmienkach.

Katalógové číslo: CZBREN11223 Kategória:

Popis

Jednoduchá konštrukcia, extrémna spoľahlivosť, vysoká presnosť, nízka hmotnosť, skvelá ergonómia a obojstranné či ľahko prestaviteľné ovládacie prvky. To sú kľúčové vlastnosti zbraní zo série CZ BREN 2.

Samonabíjacie modely CZ BREN 2 Ms v populárnych kalibroch .223 Rem. a 7,62×39 sú hlavnými zástupcami tejto rady. Od samočinného prevedení sa líšia nemožnosťou streľby dávkou, samostatným predpažbím a štandardizovanou montážnou lištou podľa MIL-STD-1913. Tá sa nachádza len na hornej časti zbrane, čo dodáva užívateľom nové možnosti individuálnych úprav a ladenie zbrane.

Sklopná teleskopická ramenná opora

Dĺžkovo nastaviteľná ramenná opora z vysoko odolného polyméru užívateľovi umožňuje zvoliť optimálnu streleckú polohu v závislosti na telesnej konštitúcii či taktickej výbave. Spúšť je pohodlne prístupná aj pri sklopenej pažbe.

Prestaviteľná a pri streľbe nepohyblivá napínacia páka

Napínacia páka je nezávislá na nosiči závorníka. Počas streľby zostáva v prednej polohe, a tým tak prispieva ku komfortu strelca. Napínacia páka je ľahko prestaviteľná na pravú aj ľavú stranu zbrane. Funkcia dorazenia záveru do prednej polohy je zabezpečená aj pri sťažených podmienkach.

Trojramenný tlmič plameňa

Špirálový trojramenný tlmič plameňa s možnosťou jednoduchého prevlečného nasadenia tlmiča hluku výstrelu s upínacím rozhraním ROTEX-V. Špeciálna konštrukcia ramien tlmiča zaisťuje samodotiahnutie pri každom výstrele.

Zásobníky CZ na 30 nábojov

Zásobníky CZ MAG typu AR-15 na 30 nábojov sú vyrobené z vysoko odolného polyméru. Vďaka priehľadu zásobníka budete mať množstvo nábojov pod kontrolou.

Obojstranné a prestaviteľné ovládacie prvky

Zbraň disponuje obojstrannými a prestaviteľnými ovládacími prvkami, ktoré umožňujú ovládanie z oboch strán podľa individuálnych preferencií.

Bohaté montážne rozhranie podľa MIL-STD-1913

Dlhá lišta na montáž doplnkov podľa vášho výberu a preferencií, vrátane kolimátorov, svietidiel, laserových značkovačov, predných opôr a ďalšieho príslušenstva.

Pištoľová rukoväť s výmenným chrbtom a úložným priestorom

Ergonomicky tvarovaná rukoväť s výmennými chrbátmi a úložným priestorom. Checkering zaisťuje spoľahlivý úchop zbrane aj v rukaviciach.

Vymeniteľné predpažbie

Vymeniteľné predpažbie pre lepšiu ergonómiu.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:

sklopná teleskopická ramenná opora

prestaviteľná a pri streľbe nehnuteľná napínacia páka

trojramenný tlmič plameňa

zásobníky CZ na 30 nábojov

obojstranné a prestaviteľné ovládacie prvky

bohaté montážne rozhranie podľa MIL-STD-1913

pištoľová rukoväť s výmenným chrbtom a úložným priestorom

vymeniteľné predpažbie

Ďalšie informácie

Dĺžka hlavne:

11“

Kaliber:

.223 Rem

Brand

ČZ

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “CZ BREN 2 MS 11″ .223 REM. 10 RAN ZASOB”